Suciu, despre evaluare şi remaniere: La nivelul ministerului voi face un bilanţ din ultimele 6 luni

Vicepremierul şi ministrul Dezvoltării Daniel Suciu a declarat, întrebat dacă va trece cu bine de evaluarea premierului şi de remaniere, că la nivelul ministerului va face un bilanţ de activitate pe ultimele şase luni.

87 afișări
Imaginea articolului Suciu, despre evaluare şi remaniere: La nivelul ministerului voi face un bilanţ din ultimele 6 luni

Suciu, despre evaluare şi remaniere: La nivelul ministerului voi face un bilanţ din ultimele 6 luni

„Pentru că vorbeaţi de evaluare, această evaluare nu o fac eu, ci o face doamna prim-ministru. Chiar şi la nivelul ministerului pe care îl conduc voi face un bilanţ al activităţii din ultimele 6 luni. În rest, evaluarea va fi făcută de doamna prim-ministru, decizia privind remanierea va fi luată de domnia sa, supusă deciziei şi votului Comitetului Executiv Naţional şi această este cea mai simplă explicaţie pe care v-o pot da”, a afirmat Daniel Suciu, miercuri, într-o conferinţă de presă, întrebat dacă va trece cu bine de evaluarea premierului şi dacă a îndeplinit obiectivele programului de guvernare.

Chestionat dacă poartă discuţii cu şeful Executivului în această perioadă şi cum se derulează procesul de evaluare, Suciu a răspuns: „Programul de guvernare votat în Parlament. Este un document public cu măsuri care sunt implementate, în curs de implementare sau neimplementate. Evident că am pus la dispoziţia doamnei premier absolut toate datele relevante vis a vis de îndeplinirea măsurilor din programul de guvernare”.

Şedinţa CEx al PSD va avea loc pe 15 iulie. Printre subiectele de discuţie este posibil să se numere şi remanierea guvernamentală, au declarat surse din PSD, pentru MEDIAFAX.

Potrivit surselor citate, în vizor ar fi Daniel Suciu, vicepremier şi ministru al Dezvoltării, ministrul de Interne Carmen Dan, ministrul Transporturilor Răzvan Cuc sau ministrul Agriculturii Petre Daea.

Daniel Suciu a fost contracanditatul lui Eugen Teodorovici pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD.

Taguri:
suciu,
remaniere,
bilanţ

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici