Swoboda: Apropierea dintre PRM şi PDL NU este un semn bun

Eurodeputatul PSE, Hannes Swoboda, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că apropierea dintre PRM şi PDL nu este un semn de bun augur şi nici nu reprezintă un pas înainte pentru clasa politică românească.

43 afișări
Imaginea articolului Swoboda: Apropierea dintre PRM şi PDL NU este un semn bun

Swoboda: Apropierea dintre PRM şi PDL NU este un semn bun (Imagine: Mediafax Foto)

"Am fost surprinşi", a spus Swoboda, referindu-se la faptul că PDL a cedat PRM postul de vicepreşedinte al Senatului.

"Nu suntem mulţumiţi , dar trebuie să acceptăm", a adăugat el.

Potrivit eurodeputatului socialist, această apropiere "nu este un semn bun şi nici un pas înainte pentru clasa politică românească".

Întrebat care ar trebui să fie atitudinea celorlalte partide în această situaţie, Swoboda a răspuns: "Este greu de făcut un comentariu din afară. Dar celelalte partide ar trebui probabil să lanseze o dezbatere publică" .

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici