Talpeş ar putea candida la Preşedinţia României

Fostul director SIE, Ioan Talpeş, a primit o ofertă "de nerefuzat" din partea partidului al cărui preşedinte fondator este – UPSC, şi anume de a fi candidatul acestei formaţiuni în lupta pentru Cotroceni, informează cotidianul Gândul.

23 afișări
Imaginea articolului Talpeş ar putea candida la Preşedinţia României

Talpeş ar putea candida la Preşedinţia României

Preşedintele filialei UPSC Dolj, Claudiu Cucu, a anunţat, luni, “în premieră pe ţară”, candidatura oficială a lui Talpeş la “funcţia supremă în stat”.

"Partidul a anunţat, deja, că voi candida?!” a declarat Talpeş pentru Gândul.

“Eu am spus că voi accepta candidatura doar dacă voi fi convins că o parte importantă din electorat mă va susţine în acest demers. Altfel nu! Urmează să primesc semnale şi abia apoi voi da un răspuns cert”, a mai spus Talpeş.

Citeşte mai multe despre posibila candidatură a lui Ioan Talpeş pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici