Tăriceanu cere liderilor politici o campanie în limitele civilizaţiei

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a făcut, luni, un apel la liderii politici pentru ca aceştia să le transmită simpatizanţilor să facă o campanie în limitele civilizaţiei şi cu argumentele ideilor, referindu-se la violenţele din campania electorală.

50 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu cere liderilor politici o campanie în limitele civilizaţiei

Tăriceanu cere liderilor politici o campanie în limitele civilizaţiei (Imagine: Mediafax Foto)

"În campania electorală, bătălia nu se dă cu pumnul, bătălia se dă cu proiecte", a spus premierul, care a cerut liderilor politici să transmită membrilor şi simpatizanţilor formaţiunilor lor "un mesaj de a duce o campanie în limitele civilizaţiei şi cu argumentele ideilor".

Şeful Executivului a precizat că a avut o discuţie cu ministrul Internelor, Cristian David, căruia i-a cerut să ia măsuri mai drastice pentru ca ordinea publică să fie respectată, iar campania să se desfăşoare normal.

Tăriceanu a apreciat că actuala campanie electorală a fost dusă în maniera celor de la începutul anilor '90, fiind marcată de violenţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici