Tăriceanu, despre moţiunea de cenzură: PNL ştie că are şanse zero. Liberalii se agită fără rost

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat miercuri că parlamentarii ALDE vor fi prezenţi la dezbaterea moţiunii de cenzură pentru a vedea ce au de spus iniţiatorii acesteia. Tăriceanu susţine însă că şansele demersului sunt nule.

105 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, despre moţiunea de cenzură: PNL ştie că are şanse zero. Liberalii se agită fără rost

Tăriceanu, despre moţiunea de cenzură: PNL ştie că are şanse zero. Liberalii se agită fără rost

"Vom fi prezenţi în sală, am şi majorat timpul de dezbatere cu 50%. Vom fi prezenţi în sală şi nu am hotărât să nu votăm, dar vreau să ascultăm şi argumentele de la Opoziţie. Va fi interesant să vedem ce argumente au. Mi se pare că este mai degrabă un exerciţiu de imagine. PNL ştie că are şanse zero ca moţiunea să treacă, vor să arate că se agită şi se agită fără rost", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE.

Membrii Birourilor Permanente Reunite au decis ca moţiunea de cenzură să fie dezbătută şi supusă votului plenului Parlamentului joi , începând cu ora 11.00.

Moţiunea de cezură intitulată „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă” a fost depusă de către liberali.

PNL susţine că demiterea Guvernului Tudose trebuie să ducă “imediat şi automat la abrogarea ordonanţelor de urgenţă care au generat haosul fiscal şi să oprească atacul la independenţa Justiţiei”. „Actuala guvernare PSD-ALDE a reuşit într-un timp record să provoace un haos generalizat în toate domeniile vitale – de la sănătate şi educaţie, la fiscalitate, justiţie sau infrastructură”, arată PNL.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marţi, după şedinţa grupurilor reunite ale partidului, că Uniunea nu va susţine moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Tudose şi că parlamentarii formaţiunii se vor abţine la vot.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici