Tăriceanu, despre o guvernare cu PMP : Nu mi se pare normal să avem prezenţi turnătorii Securităţii / Băsescu îl acuză pe liderul ALDE: A trăit într-o casă care a fost domiciliu conspirativ

Călin Popescu Tăriceanu şi-a exprimat, joi, dezaprobarea în privinţa unei eventuale guvernări PNL-PMP, motivând că nu i se pare normal ca la 30 de ani de la căderea comunismului să existe „turnători" ai Securităţii în Guvern. Acesta a precizat că nici UDMR nu aprobă această formulă de guvernare. Totodată, fostul preşedinte Traian Băsescu l-a acuzat pe Tăriceanu că „a trăit într-o casă care a fost domiciliul conspirativ”.

1124 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, despre o guvernare cu PMP : Nu mi se pare normal să avem prezenţi turnătorii Securităţii / Băsescu îl acuză pe liderul ALDE: A trăit într-o casă care a fost domiciliu conspirativ

Tăriceanu, despre o guvernare cu PMP : Nu mi se pare normal să avem prezenţi turnătorii Securităţii

„Am înţeles că cei de la PMP ar fi dorit să intre în viitoarea formulă guvernamentală. Am spus foarte clar, că nu mi se pare normal, la 30 de ani de la căderea comunismului, să avem în continuare la cel mai înalt nivel, prezenţi, turnătorii Securităţii, presonalizaţi de domnul Petrov(n.r Traian Băsescu) şi de partidul domniei sale. Cred că este nevoie de o curăţenie morală din această direcţie şi nu e un lucru pe care să-l putem accepta şi am văzut că şi alte partide cum este UDMR-ul, au aceeaşi cerinţă", a declarat liderul ALDE Călin Popescu-Tăriceanu, la finalul consultărilor cu PNL.

Premierul desemnat Ludovic Orban a avut, joi, negocieri cu liderii partidelor care au votat moţiunea de cenzură, Pro România, UDMR şi ALDE, în vederea obţinerii unei susţineri la votul de învestire al Guvernului din Parlament.

Vineri va avea loc o nouă rundă de negocieri între PNL şi USR.

Băsescu, despre Tăriceanu: A trăit într-o casă care a fost domiciliul conspirativ

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, joi, că, spre deosebire de procesul său cu CNSAS, care nu este încheiat, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu „a trăit într-o casă care a fost domiciliul conspirativ”.

„Mă refer la Tăriceanu, care înţeleg că nu încape de Petrov, numai că eu am un proces, el a trăit într-o casă care a fost domiciliu conspirativ. E de discutat aici. Eu nu am terminat procesul, sunt convins că o voi clarifica în instanţă acţiunea CNSAS”, a susţinut Băsescu, la Realitatea TV.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici