Tăriceanu, despre Orban: Vorbeşte fără să gândească, nu am contactat niciun parlamentar PNL

Preşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat miercuri că nu a contactat niciun parlamentar al PNL înainte de moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi ALDE, afirmând despre preşedintele PNL Ludovic Orban că ”vorbeşte fără să gândească”.

262 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, despre Orban: Vorbeşte fără să gândească, nu am contactat niciun parlamentar PNL

Tăriceanu, despre Orban: Vorbeşte fără să gândească, nu am contactat niciun parlamentar PNL

Nu am contactat niciun parlamentar al PNL Domnul Orban, ca de multă vreme, vorbeşte fără să gândească, vorbeşte gura fără el. Şi nu e prima dată”, a declarat Tăriceanu.

Preşedintele PNL Ludovic Orban declarase anterior că au existat presiuni asupra parlamentarilor PNL, înainte de moţiune.

”Niciun parlamentar al PNL, în ciuda presiunilor exercitate de cei din coaliţia de guvernare (…), nu a votat. Astăzi am scăpat de o gaşcă din PSD, gaşca Ponta-Grindeanu. Pentru ca lucrurile să revină la normal şi pentru ca România să poată să meargă înainte trebuie să scăpăm şi de a doua gaşcă din PSD, gaşca Dragnea – Olguţa- Firea”, a spus Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici