Tăriceanu despre urmărirea penală a Monei Muscă: Nu mă interesează, este problema ei

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a declarat, marţi, referitor la anunţul Parchetului instanţei supreme privind începerea urmăririi penale în cazul fostei liberale Mona Muscă, că nu îl interesează şi că este problema ei.

31 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu despre urmărirea penală a Monei Muscă: Nu mă interesează, este problema ei

Tăriceanu despre urmărirea penală a Monei Muscă: Nu mă interesează, este problema ei (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează începerea urmăririi penale a fostului ministru liberal Mona Muscă, Călin Popescu Tăriceanu a răspuns: "Nu mă înteresează. Este problema ei".

Fosta deputată Mona Muscă este urmărită penal de Parchetul instanţei supreme, pentru că a declarat în fals că nu a făcut poliţie politică, însă Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor a constatat contrariul, iar Curtea de Apel Bucureşti a validat votul acestuia.

Procurori ai Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică au dispus, la data de 14 august, începerea urmăririi penale faţă de Muscă Monica Octavia, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în declaraţii, prevăzută de art. 292 din Codul Penal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici