Tăriceanu l-a eliberat Winkler din funcţia de ministru al Comunicaţiilor

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a semnat cererea lui Iuliu Winkler privind eliberarea din funcţia de ministru al Comunicaţiilor şi aşteaptă în continuare propunerea UDMR pentru desemnarea înlocuitorului acestuia.

2 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu l-a eliberat Winkler din funcţia de ministru al Comunicaţiilor

Tăriceanu l-a eliberat Winkler din funcţia de ministru al Comunicaţiilor

Winkler şi-a înaintat, sâmbătă, demisia la Cabinetul premierului, pentru a putea prelua postul de europarlamentar.

Fostul ministru a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că persoana care va prelua conducerea Ministerului Comunicaţiilor va fi nominalizată cel mai probabil în această săptămână de către conducerea UDMR.

Iuliu Winkler a deţinut funcţia de ministru delegat pentru Comerţ în fostul Executiv, post desfiinţat în urma restructurării Guvernului, şi a fost numit în luna aprilie ca secretar de stat la Ministerul pentru IMM-uri, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale.

În luna iulie, Winkler a fost nominalizat de UDMR pentru funcţia de ministru al Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei în locul lui Zsolt Nagy, acuzat atunci de sprijinire a unui grup infracţional organizat cu caracter transnaţional şi de trădare prin transmitere de secrete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici