Tăriceanu l-a numit pe Chiuariu consilier de stat - surse

Fostul ministru al Justiţiei Tudor Chiuariu a fost numit consilier de stat prin decizie a premierului Tăriceanu, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

1 afișare
Imaginea articolului Tăriceanu l-a numit pe Chiuariu consilier de stat - surse

Tăriceanu l-a numit pe Chiuariu consilier de stat - surse

Tudor Chiuariu a demisionat din postul de ministru al Justiţiei în urmă cu aproximativ o lună, după ce preşedintele Traian Băsescu a lansat un apel public pentru remanierea sa, apreciind că ar fi grav dacă acesta ar ajunge în faţa procurorilor din postura de ministru, pentru dosarul privind legalitatea unor achiziţii publice realizate de Compania Naţională Poşta Română.

Chiuariu a renunţat la funcţie, dar a promis că se va întoarce pentru a continua reforma în justiţie atunci când "această înscenare ridicolă va lua sfârşit".

El a fost lăudat la acel moment de către premierul Călin Popescu Tăriceanu pentru activitatea în Guvern.

Înainte de a prelua conducerea Ministerului Justiţiei, Chiuariu a coordonat activitatea Departamentului guvernamental de Luptă Anti-Fraudă.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici