Video Tăriceanu: Nu am discutat la DP despre înlocuitorul lui Chiuariu, dar am câteva propuneri

Liderul PNL Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, că în Delegaţia Permanentă nu s-a discutat despre înlocuitorul ministrului demisionar al Justiţiei Tudor Chiuariu, dar a precizat că are "câteva propuneri, câteva criterii".

2 afișări

Tăriceanu a confirmat primirea demisiei lui Tudor Chiuariu.

În ceea ce priveşte înlocuitorul acestuia, premierul a spus: "Nu sunt în situaţia să iau o decizie astăzi". El a adăugat că "nu este o chestiune contra cronometru", dar a menţionat că, având în vedere importanţa domeniului, nu va dura mult până la numirea unui înlocuitor.

De asemenea, Tăriceanu a spus că va asigura cineva interimatul la conducerea Ministerului Justiţiei "numai dacă va fi nevoie".

Liderul liberal a precizat că desemnarea succesorului lui Chiuariu o va face pe baza consultării cu colegii din Biroul Politic Central al partidului, iar decizia se va lua pe baza unui vot în BPC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici