Tăriceanu nu vrea amânarea localelor, dar nici suprapunerea cu Euro 2008

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri, că nu are în vedere amânarea alegerilor locale, programată pentru vara acestui an, singura sa grijă fiind ca acest scrutin să nu se suprapună cu perioada de desfăşurare a Campionatului European de fotbal.

1 afișare
Imaginea articolului Tăriceanu nu vrea amânarea localelor, dar nici suprapunerea cu Euro 2008

Tăriceanu nu vrea amânarea localelor, dar nici suprapunerea cu Euro 2008

"Nu am o opţiune pentru a schimba data alegerilor locale, cu toate că şi acest subiect a fost vânturat în presă. Nu am discutat cu nimeni despre decalarea termenului pentru alegerile locale. Alegerile trebuie în mod normal să se desfăşoare la sfârşitul lunii mai - începutul lunii iunie şi singura grijă pe care o am este să nu se suprapună cu Campionatul European de Fotbal. Nu sunt un pasionat de fotbal, dar ştiu că sunt foarte mulţi români pasionaţi şi trebuie să avem grijă să le dăm posibilitatea să vadă meciul, iar, în acelaşi timp, campania electorală să nu se desfăşoare în van", a spus Tăriceanu.

El a precizat că i-a solicitat secretarului general al Guvernului să îi prezinte o notă privind data la care trebuie organizate alegerile locale şi a asigurat că hotărârea în acest sens va fi luată "în termen util", astfel încât pregătirile să poată fi începute atât de administraţie, cât şi de partide.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici