Tăriceanu răspunde Sulfinei Barbu: Foştii miniştrii nu îşi mai recunosc responsabilitatea

Premierul Tăriceanu a evitat să comenteze criticile fostului ministru al Mediului Sulfina Barbu (PD) privind întârzierea adoptării actului legat de păsările migratoare, pentru care România ar putea fi sancţionată de CE, arătând doar că nu este corect ca foşti miniştri să renunţe la responsabilitate.

1 afișare
Imaginea articolului Tăriceanu răspunde Sulfinei Barbu: Foştii miniştrii nu îşi mai recunosc responsabilitatea

Tăriceanu răspunde Sulfinei Barbu: Foştii miniştrii nu îşi mai recunosc responsabilitatea

"Cei care au plecat din funcţii de ministru nu îşi mai recunosc niciodată responsabilitatea, ceea ce este incorect", a spus Tăriceanu, răspunzând unei întrebări a presei pe această temă.

Fostul ministru al Mediului Sulfina Barbu (PD) l-a criticat pe titularul portofoliului, Attila Korodi (UDMR), nemulţumită de prestaţia instituţiei în problema hotărârii de Guvern care instituie zone de protecţie pentru păsările migratoare, document pentru care România ar putea fi sancţionată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici