Tăriceanu: Românii doresc o justiţie în care politicul să tacă

Instituţiile implicate în combaterea corupţiei trebuie să stea departe de războiul politic televizat, deoarece românii doresc o justiţie în care politicul să tacă, a declarat premierul Tăriceanu, precizând că se va implica personal pentru a evita intervenţia politicului în actul de control.

1 afișare
Imaginea articolului Tăriceanu: Românii doresc o justiţie în care politicul să tacă

Tăriceanu: Românii doresc o justiţie în care politicul să tacă

El a anunţat, la prezentarea raportului de activitate pe 2007 al Departamentului pentru Luptă Antifraudă (DLAF), prezentat luni la Guvern, că Executivul se va implica în continuare pentru combaterea corupţiei în sănătate, educaţie, administraţie.

Premierul a apreciat că DLAF trebuie să reprezinte un garant al utilizării corecte a fondurilor europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici