Tăriceanu: Ruperea USL, care pare să se prefigureze în acest moment, ar fi o gravă greşeală politică

Senatorul PNL Călin Popescu Tăriceanu consideră că decizia de a merge pe liste separate la europarlamentare este păguboasă atât pentru PNL, cât şi pentru PSD, el apreciind totodată că ruperea USL, "care pare să se prefigureze în acest moment", ar fi o gravă greşeală politică.

1168 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Ruperea USL, care pare să se prefigureze în acest moment, ar fi o gravă greşeală politică

Calin Popescu Tariceanu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Mă îngrijorează situaţia politică din USL şi consider neinspirate declaraţiile ostile sau ironiile care subminează şi mai mult relaţiile din cadrul alianţei şi coalţiei de guvernare. Cred că decizia de a se merge pe liste separate la europarlamentare este una păguboasă atât pentru PNL, cât şi pentru PSD şi, când spun acest lucru, ştiu că sunt în consens cu mai mulţi colegi de partid şi cu multe organizaţii din ţară", a declarat marţi Tăriceanu pentru MEDIAFAX.

"De altfel, consecinţele se văd imediat ce asistăm din nou la o deteriorare a relaţiilor dintre cele două partide care nu mă pot lăsa indiferent", a adăugat fostul premier.

Tăriceanu le adresează preşedinţilor PSD şi PNL solicitarea să se abţină de la orice declaraţie publică şi să încerce găsirea unei soluţii la actuala stare de criză, spre beneficiul celor două partide, al actualului de guvernare şi pentru a recâştiga încrederea electoratului.

"Ruperea USL, care pare să se prefigureze în acest moment, mi se pare a fi o gravă greşeală politică, cu consecinţe extrem de serioase asupra României şi a cetăţenilor ei", a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici