Tăriceanu: Udrea e candidatul lui Băsescu, care îi mai trage de sforiţe şi pe Iohannis şi Diaconescu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, candidat PLR la prezidenţiale, a declarat, luni, că a luat notă de posibila candidatură a Elenei Udrea la prezidenţiale, el arătând că aceasta este candidatul lui Traian Băsescu, care îi mai „trage de sforiţe” şi pe Iohannis şi pe Diaconescu.

Urmărește
240 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Udrea e candidatul lui Băsescu, care îi mai trage de sforiţe şi pe Iohannis şi Diaconescu

Tăriceanu: Udrea e candidatul lui Băsescu, care îi mai trage de sforiţe şi pe Iohannis şi Diaconescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

„Am luat notă de o posibilă nouă candidatură, a doamnei Udrea, care nu este altceva decât tot un candidat al actualului preşedinte, Băsescu, care mai are puţin şi o să se încurce în proprii candidaţi, pe care pe toţi îi trage de sforiţe: Iohannis, Diaconescu, Udrea”, a spus Tăriceanu.

„În fine, deci are o paletă întreagă şi este evident că nu va mai şti cum să-i gestioneze. Deci acesta e registrul în care evoluează şi doamna Udrea”, a adăugat Tăriceanu.

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni, că ea este pregătită să-şi asume candidatura din partea PMP la Preşedinţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici