Tensiuni în şedinţa PSD. Dăncilă le-a spus colegilor în CEx că dacă PSD nu intră în turul doi îşi va da demisia - surse

Viorica Dăncilă le-a transmis social-democraţilor, în CEx de luni, că în cazul în care PSD nu va intra în turul al doilea la alegerile prezidenţiale, atunci ea va fi prima care îşi va da demisia de la şefia partidului, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

2247 afișări
Imaginea articolului Tensiuni în şedinţa PSD. Dăncilă le-a spus colegilor în CEx că dacă PSD nu intră în turul doi îşi va da demisia - surse

Tensiuni la PSD. Dăncilă le-a spus colegilor în CEx că dacă PSD nu intră în turul doi îşi va da demisia - surse

Sursele citate au precizat că au fost discuţii în contradictoriu în şedinţă între Gabriela Firea şi Viorica Dăncilă. Primarul general al Capitalei i-a reproşat premierului că este prima care iese public să vorbească despre o candidatură la prezidenţiale, deşi susţine mereu că lucrurile trebuie discutate şi decise în forurile statutare ale PSD.

Gabriela Firea i-ar mai fi transmis preşedintelui PSD că nu comunică suficient cu partenerii de coaliţie, ALDE, cu privire la prezidenţiabil, au mai spus sursele menţionate.

Social-democraţii încă nu ar fi ajuns la subiectul remanierii, în şedinţa de luni. Cu toate acestea, Viorica Dăncilă ar vrea să încheie reuniunea CEx cât mai repede deoarece de la 17.30 are o pregătită deplasare la Strasbourg, alături de mai mulţi miniştri, în vederea participării marţi la evenimentul la care România predă oficial Finlandei Preşedinţia rotativă a Consiliului UE, au explicat sursele citate.

Printre miniştrii care vor merge la Strasbourg cu premierul se numără Eugen Teodorovici, Natalia Intotero, Sorina Pintea. În acest context, Viorica Dăncilă s-ar putea intersecta pe aeroport cu Simona Halep, care ajunge luni, la ora 17.00, în România şi va fi primită la Salonul Oficial al Aeroportului Internaţional Henri Coandă.

Taguri:
dăncilă,
cex,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici