Teo Trandafir a vorbit în premieră în plen, pentru a mulţumi la adoptarea cupoanelor de creşă

Deputatul PDL Teo Trandafir a luat, miercuri, prima dată cuvântul de la tribuna Camerei Deputaţilor, pentru a le mulţumi parlamentarilor că au sprijinit introducerea amendamentului privind acordarea cupoanelor de creşă la proiectul Legii educaţiei.

15 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir a vorbit în premieră în plen, pentru a mulţumi la adoptarea cupoanelor de creşă

Teo Trandafir a vorbit în premieră în plen, pentru a mulţumi la adoptarea cupoanelor de creşă (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Trandafir le-a spus deputaţilor că au reuşit să facă ceva bun prin adoptarea acestui amendament pe care îl consideră al său, deşi l-a introdus colegul său de partid Cătălin Croitoru.

"Amendamentul îmi place să spun că este al meu când pun seara capul pe pernă", a afirmat Teo Trandafir.

Ea a arătat că aceste cupoane de creşă vor fi acordate copiilor de 0-3 ani ai căror părinţi lucrează în domeniul de stat şi privat şi vor avea valori cuprinse între 2 şi 5 milioane de lei vechi. Potrivit lui Trandafir, angajatorul va fi obligat să dea aceste cupoane, iar banii sunt de la stat.

"Suma nu este foarte mare. Vă mulţumesc foarte mult pentru sprijin. Este prima dată când ajung la acest microfon, nu ştiu dacă pot să cobor aceste scări, important este că le-am urcat", a încheiat Teo Trandafir.

Deputaţii au introdus, la propunerea Comisiei de învăţământ, un nou articol la proiectul Legii educaţiei care prevede acordarea cupoanelor de creşă de la bugetul de stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici