Teo Trandafir, despre legalizarea prostituţiei: Da, bărbaţii vor fi fericiţi, căsniciile mai solide

Teo Trandafir susţine, într-un interviu pentru "Gândul" că susţine legalizarea prostituţiei, argumentele fiind, potrivit candidatului PDL la colegiul 19 pentru Camera Deputaţilor, sănătatea publică şi chiar faptul că bărbaţii vor fi "mai fericiţi, iar căsniciile mai solide".

122 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir, despre legalizarea prostituţiei: Da, bărbaţii vor fi fericiţi, căsniciile mai solide

Teo Trandafir, despre legalizarea prostituţiei: Da, bărbaţii vor fi fericiţi, căsniciile mai solide (Imagine: Ovidiu Andrei/Mediafax Foto)

"Da. Am avut probleme foarte mare din cauza asta, din cauza legii. M-am certat cu nişte reprezentanţi ai BOR foarte rău, pentru că eu am încercat să explic că doamnele cu pricina oricum vor exista şi vor fi bolnave şi vor avea HVP şi vor da părinţilor care vor duce acasă la copii, pentru că HPV este extrem de contagios", susţine Trandafir.

Ea apreciază că ar trebui înfiinţate "stabilimente speciale, care să fie marcate".

"Bărbaţii vor fi fericiţi, căsniciile vor fi mai solide. Înţeleg că religia interzice, dar e o realitate, nu poţi să-mi spui că de mii şi mii de ani există aceste domniţe şi de mâine vor dispărea că nu mai vrem noi să le vedem. Ar trebui votată legea, să ştim şi să fie pe faţă!", susţine Teo Trandafir, citată de "Gândul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici