Teodorescu: Sunt nevinovat, mi-am îndeplinit legal atribuţiile de serviciu

Deputatul Cătălin Teodorescu, pentru care ministrul Justiţiei a solicitat încuviinţarea arestării preventive, a declarat, marţi, în plenul Camerei, că ”şi-a îndeplinit legal toate atribuţiile de serviciu”, că este nevinovat şi le-a cerut parlamentarilor să voteze ”conform conştiinţei” lor.

830 afișări
Imaginea articolului Teodorescu: Sunt nevinovat, mi-am îndeplinit legal atribuţiile de serviciu

Teodorescu: Sunt nevinovat, mi-am îndeplinit legal atribuţiile de serviciu (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

”Mi-am îndeplinit legal toate atribuţiile de serviciu şi dacă este o vină astăzi că ai fost membru al unei comisii, care era îndreptăţită să acord despăgubiri prin vot, înseamnă că sunt vinovat (...) Cred că este pentru prima dată când membrii unei comsii sunt inculpaţi pentru un vot şi mă aştept ca de acum înainte, de la consilieri locali la consilieri judeţeni şi chiar la dumneavoastră pentru că luaţi decizii în comisiile de specialitate, să ajungeţi în aceeaşi situaţie”, le-a spus Teodorescu deputaţilor.

Camera Deputaţilor se va pronunţa, miercuri, prin vot secret cu bile asupra cererii ministrului Justiţie privind încuviinţarea arestării preventive a deputatului Cătălin Teodorescu.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a aprobat, marţi, cererea de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Cătălin Teodorescu, acuzat de DNA în dosarul şefei DIICOT Alina Bica, decizia fiind luată cu 14 voturi "pentru" şi unul "împotrivă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici