Teodorovici, despre o candidatură a sa la prezidenţiale: Cred că România ar avea o şansă foarte mare. E normal să aspiri

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a declarat miercuri, referindu-se la o candidatură a sa la alegerile prezidenţiale, că ”România ar avea o şansă foarte mare cu un astfel de preşedinte” şi că este ”normal” să se gândească la acest lucru.

391 afișări
Imaginea articolului Teodorovici, despre o candidatură a sa la prezidenţiale: Cred că România ar avea o şansă foarte mare. E normal să aspiri

Teodorovici, despre o candidatură a sa la prezidenţiale: Cred că România ar avea o şansă foarte mare. E normal să aspiri. Foto: Hepta

”Cât trăim e curând, nu? Important este că am spus acest lucru pe care alţi politicieni nu îl declară, nu ştiu de ce toată lumea se teme, parcă ar fi un tabu în discuţii. Repet, dacă eşti politician şi nu vrei să fi ipocrit, cum din păcate marea parte a clasei politice este astăzi, spui şi e normal să aspiri, e normal să te gândeşti la alte funcţii mai înalte dacă tu crezi că poţi să faci bine pentru această ţară, e normal să spui că te duci către o poziţie mai înaltă din care poţi să faci mai mult bine”, a declarat Eugen Teodorovici.

El a mai spus că, din punctul său de vedere, declaraţiile sale nu intră în divergenţă cu linia PSD.

”Suntem dincolo de a fi membrii de partid, suntem oameni şi totuşi cred că avem şi noi dreptul să ne expunem o opinie, punctul de vedere, nu intră în divergenţă cu linia partidului şi normal ca ar fi foarte bine ca oamenii care să se uite la noi, să vadă în politicieni oameni corecţi care nu au nimic de ascuns, care spun ceea ce gândesc, ar fi cel mai bine, decât să spunem ştiţi nu mă interesează, nu am nici o treabă, dar în spate să faci tot felul de mişcări de genul acesta tipic să zic aşa, tipice nouă, cred că mai corect este să spui dacă da asta e să o spui, nu e nici un fel de problemă. V-am spus că e normal să mă gândesc şi la un astfel de lucruri în anii care urmează”, a adăugat ministrul de Finanţe.

Întrebat cum este cotat în sondajele de opinia, el a spus că ”foarte bine”.

”Cifrele pot veni şi după aceea ştiţi cum e. De multe ori faci o autostradă justificând traficul, în primul rând pe acea autostradă, dar traficul s-ar putea să atragă când faci autostrada. Cred că România ar avea o şansă foarte mare cu un astfel de preşedinte”, a conchis Teodorovici.

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, marţi seara, într-o emisiune la TVR, că intenţionează să candideze „cândva” la funcţia de preşedinte al României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici