Termenul pentru elaborarea proiectului de lege privind alegerea Camerelor, prelungit până la 15 mai

Birourile Permanente reunite ale Parlamentului au decis, luni, prelungirea până la 15 mai a termenului pentru elaborarea, de către Comisia de cod electoral, a propunerii legislative privind alegerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului.

46 afișări
Imaginea articolului Termenul pentru elaborarea proiectului de lege privind alegerea Camerelor, prelungit până la 15 mai

Termenul pentru elaborarea proiectului de lege privind alegerea Camerelor, prelungit până la 15 mai (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Anunţul a fost făcut, după şedinţa conducerii celor două Camere, de către chestorul Senatului Radu Berceanu (PDL).

Preşedintele Comisiei comune a Parlamentului pentru avizarea propunerilor legislative privind alegerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului, deputatul PDL Sulfina Barbu, a făcut o cerere în acest sens Birourilor Permanente reunite.

Prelungirea termenului pentru depunerea proiectului de lege urmează să fie votată în plenul celor două Camere ale Parlamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici