Theodora Bertzi a fost revocată de Parlament din Colegiul director al CNCD

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a votat, miercuri, pentru revocarea Theodorei Bertzi din funcţia de membru al Colegiului director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), ca urmare a deciziei de neconstituţionalitate a CCR.

761 afișări
Imaginea articolului Theodora Bertzi a fost revocată de Parlament din Colegiul director al CNCD

Theodora Bertzi a fost revocată de Parlament din Colegiul director al CNCD

Parlamentul a adoptat, miercuri, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, hotărârea de revocare a Theodorei Bertzi din funcţia de membru al Colegiului director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

Hotărârea a fost adoptată ca urmare a deciziei Curţii Constituţionale din 2018 prin care judecătorii au declarat neconstituţională Hotărârea parlamentară 21/2018 privind numirea unui membru al Colegiului director al CNCD.

Astfel, funcţia a fost declarată vacantă.

Taguri:
cncd,
bertzi,
parlament

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici