Tîlvăr despre NATO la aniversare: O alianţă care protejează libertăţile a peste un miliard de oameni

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a postat joi un mesaj pe platforma X la împlinirea a 75 de ani de existenţă a NATO. Este o alianţă care ”protejează libertăţile a peste un miliard de cetăţeni din întreaga lume”, a arătat Tîlvăr.

83 afișări
Imaginea articolului Tîlvăr despre NATO la aniversare: O alianţă care protejează libertăţile a peste un miliard de oameni

Tîlvăr despre NATO la aniversare: O alianţă care protejează libertăţile a peste un miliard de oameni

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a transmis un mesaj pe platforma X la împlinirea, joi, a 75 de ani de existenţă a NATO.

”Marcarea a 75 de ani de unitate între cei 32 de aliaţi ai NATO, dedicaţi apărării colective, care îmbrăţişează inovaţia şi protejează libertăţile a peste un miliard de cetăţeni din întreaga lume”, a scris Tîlvăr.

”Alianţa noastră este puternică în protejarea democraţiei şi a păcii”, a adăugat ministrul Apărării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici