Titus Corlăţean efectuează o vizită în Ungaria pe 20 septembrie

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, se va deplasa la Budapesta pe 20 septembrie, în prima sa vizită oficială efectuată în Ungaria în această calitate, anunţă şeful diplomaţiei ungare, Janos Martonyi.

144 afișări
Imaginea articolului Titus Corlăţean efectuează o vizită în Ungaria pe 20 septembrie

Titus Corlăţean efectuează o vizită în Ungaria pe 20 septembrie (Imagine: Octav Ganea / MediafaxFoto)

"Ungaria păstrează uşa deschisă pentru România şi doreşte ca relaţiile bilaterale să evolueze în modul în care începuseră în 2010", a spus Martonyi, exprimând speranţa că, "în pofida unor semnale de alarmă şi dificultăţi interne", relaţiile bune vor fi păstrate.

Martonyi s-a referit şi la relaţiile dintre Ungaria şi Slovacia, subliniind că relaţiile sunt "foarte bune" şi că cele două ţări au importante interese comune, mai puternice decât elementele de dispută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici