TNL a lansat o campanie împotriva proiectului Gabriel Resources de la Roşia Montană

TNL a lansat o campanie împotriva proiectului Gabriel Resources de la Roşia Montană, care urmăreşte informarea cetăţenilor cu privire la riscurile pe care acest proiect le prezintă pentru mediul înconjurător, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4 afișări
Imaginea articolului TNL a lansat o campanie împotriva proiectului Gabriel Resources de la Roşia Montană

TNL a lansat o campanie împotriva proiectului Gabriel Resources de la Roşia Montană

Vicepreşedintele TNL Csibi Magor Imre a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că această campanie iniţiată de tinerii liberali este sprijinită „puternic” de preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu.

Prin acţiunile derulate în cadrul campaniei împotriva proiectului de la Roşia Montana se numără informarea cetăţenilor cu privire la riscurile pe care proiectul le prezintă pentru mediul înconjurător.

În plus, Csibi Magor, care este şi candidat al PNL la alegerile europarlamentare, a afirmat că în luna noiembrie reprezentanţii PNL în Parlamentul European vor face lobby la nivel internaţional împotriva proiectului Gabriel Resources."Economia României nu are cum să fie performantă atâta timp cât mediul înconjurător este distrus pe termen lung", a spus liderul TNL..

 

 


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici