Toader: Până acum am strâns 70 de semnături pentru moţiune. Dacă liberalii se supărau, mergea

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat, joi, că democrat-liberalii au strâns până acum doar 70 de semnături pentru o moţiune de cenzură şi că demersul ar fi avut şanse "dacă liberalii se supărau".

128 afișări
Imaginea articolului Toader: Până acum am strâns 70 de semnături pentru moţiune. Dacă liberalii se supărau, mergea

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader (Imagine Attila Szavuj/Mediafax Foto)

"Mai avem timp până mâine (vineri - n.r.) la ora 14:00. Vedem ce fac liberalii, dar se pare că s-au iubit. Semnătura moţiunii, îi avem doar pe ai noştri, avem 70", a precizat Mircea Toader.

Întrebat dacă mai există şanse să se strângă semnăturile necesare pentru depunerea moţiunii, respectiv o pătrime din numărul total al parlamentarilor, Mircea Toader a răspuns: "Încercarea moarte n-are! Dacă liberalii se supărau, mergea. Dar i-am contactat şi pe cei care au zis că semnează şi au zis «Pardon. Nu!»".

Mircea Toader a mai spus că democrat-liberalii vor ataca sâmbătă sau duminică la Curtea Constituţională proiectul de lege privind descentalizarea.

Guvernul şi-a angajat, marţi, răspunderea asupra proiectului legii descentralizării, în faţa Parlamentului.

Purtătorul de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu, declara, luni, după şedinţa BPN, că PDL nu depune amendamente la proiectul de lege privind descentralizarea, ci va încerca să iniţieze o moţiune de cenzură şi va solicita colaborarea UDMR, PPDD, "chiar şi a PNL", declara, luni, după şedinţa BPN al PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici