Toader: PDL merge în opoziţie. Deputaţii minorităţilor nu au respectat decizia luată în coaliţie

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat, vineri, după adoptarea moţiunii de cenzură, că PDL merge în opoziţie şi că deputaţii minorităţilor sunt cei care nu au respectat decizia luată în coaliţie şi au mers la vot.

1285 afișări
Imaginea articolului Toader: PDL merge în opoziţie. Deputaţii minorităţilor nu au respectat decizia luată în coaliţie

Toader: PDL merge în opoziţie. Deputaţii minorităţilor nu au respectat decizia luată în coaliţie (Imagine: Attila Szavuj/Mediafax Foto)

"Mergem în opoziţie. Preşedintele Emil Boc este supărat, minorităţile nu au respectat decizia luată în coaliţie şi au mers la vot", a spus Toader.

Guvernul Ungureanu a căzut în urma adoptării moţiunii de cenzură, în Parlament fiind exprimate 235 de voturi "pentru", 9 "împotrivă", iar patru voturi fiind anulate.

Membri ai grupului parlamentar al minorităţilor naţionale au votat, vineri, la moţiunea de cenzură.

Liderii partidelor din coaliţie recomandaseră ca parlamentarii formaţiunilor care susţin Guvernul să nu îşi exprime votul la moţiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici