Toma: În 2008, Geoană a fost propus de PSD+PC, PDL nu a avut candidat

Senatorul PSD Ion Toma a precizat, miercuri, în plenul Senatului, că Geoană a fost propus ca preşedinte al Senatului de grupul PSD+PC, nu şi de PDL, el replicându-i senatorului PDL Alexandru Pereş.

16 afișări
Imaginea articolului Toma: În 2008, Geoană a fost propus de PSD+PC, PDL nu a avut candidat

Senatorul PSD Ion Toma (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Senatorul PDL Alexandru Pereş a declarat, miercuri, în plenul Senatului, că democrat-liberalii, împreună cu UDMR şi independenţii, consideră că sunt pe deplin îndreptăţiţi atât de Constituţie, cât şi de Regulament să ceară revocarea lui Mircea Geoană şi a solicitat ca aceasta să fie supusă votului. Alexandru Pereş a decarat că, atunci când s-a ales, după 28 noiembrie 2008, conducerea Senatului, cei care l-au propus pe Mircea Geoană la şefia acestei Camere au fost două grupuri parlamentare, PSD+PC şi PDL.

În replică, Ion Toma a citit din stenograma şedinţei din 2008 când Geoană a fost ales preşedinte al Senatului, arătând că acesta a fost propus de grupul PSD+PC, iar PDL a arătat că nu are candidat propriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici