Tomac, înaintea congresului PMP: Să nu urmăm un om care îşi construieşte postamentul pe minciună

„Din toată această experienţa neplăcută am învăţat o lecţie preţioasă, că niciodată nu trebuie să urmăm un om care îşi construieşte postamentul pe minciună”, este mesajul lui Eugen Tomac, înaintea congresului PMP, când liderii PMP vor înlocuirea lui Cristian Diaconescu de la şefia partidului.

4152 afișări
Imaginea articolului Tomac, înaintea congresului PMP:  Să nu urmăm un om care îşi construieşte postamentul pe minciună

„Începe săptămâna marilor decizii. Sunt convins că o vom încheia cu bine, uniţi, determinaţi şi pregătiţi de un nou drum. Din toată această experienţa neplăcută am învăţat o lecţie preţioasă, că niciodată nu trebuie să urmăm un om care îşi construieşte postamentul pe minciună. Mai devreme sau mai târziu o statuie cu o temelie falsă se prăbuşeşte. Să aveţi o săptămâna bună toţi”, este mesajul europarlamentarului PMP Eugen Tomac.

Colegiul Naţional al PMP a decis convocarea Congresului PMP în data de 19 februarie 2022, la Bucureşti, pentru alegerea unei noi conduceri.

Liderul partidului, Cristian Diaconescu, contestă decizia membrilor Colegiului Naţional al PMP. El spune că refuză să participe la orice încercare de „sabotare a existenţei PMP” şi-l acuză pe Eugen Tomac că are o strategie pentru a oferi partidul „în schimbul unor beneficii personale iluzorii”.

Diaconescu a anunţat că, în calitate de preşedinte al PMP, a convocat Congresul partidului pe data de 26 martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tomac,
pmp,
diaconescu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici