Tomac: Teodor Baconschi va candida pe listele Partidului Mişcarea Populară la europarlamentare

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a anunţat că fostul ministru de Externe Teodor Baconschi va candida pe listele formaţiunii la alegerile europarlamentare din 2014.

591 afișări
Imaginea articolului Tomac: Teodor Baconschi va candida pe listele Partidului Mişcarea Populară la europarlamentare

Tomac: Teodor Baconschi va candida pe listele Partidului Mişcarea Populară la europarlamentare (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Lista Partidului Mişcarea Populară pentru alegerile europarlamentare va fi cea mai bună şi cea mai credibilă (...) Vă pot da un nume sigur, care ne onorează că face parte din echipa noastră, este unul dintre stâlpii Mişcării Populare (...) domnul ministru Baconschi", a declarat Eugen Tomac, duminică, într-o conferinţă de presă.

Totodată, el a precizat că şi alte nume sonore se vor alătura partidului pentru europarlamentare.

Întrebat dacă pe liste ar putea figura Elena Băsescu şi Elena Udrea, Eugen Tomac a spus că nu a discutat cu cele două despre această posibilitate.

Alegerile europarlamentare vor avea loc în perioada 22-25 mai 2014. România va avea 32 de eurodeputaţi, faţă de 33 în actuala legislatură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici