Traian Băsescu candidează la Senat. ”Nu îmi este ruşine să candidez în Bucureşti”

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, joi, că va candida la Senat, afirmând că nu îi este ruşine să candideze în Bucureşti, după ce a câştigat două mandate de primar general şi două de preşedinte şi că va duce în Senat toată experienţa acumulată.

2501 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu candidează la Senat. ”Nu îmi este ruşine să candidez în Bucureşti”

Traian Băsescu candidează la Senat. ”Nu îmi este ruşine să candidez în Bucureşti” (Imagine Dragos Savu / Mediafax Foto)

”(Senatorul Traian Băsescu-n.r.) va duce în Senat toată experienţa pe care a acumulat-o în cele cinci guverne în care a fost membru, ca primar general al Capitalei, ca preşedinte al României timp de 10 ani. Toată această experienţă o voi pune în slujba Senatului, a partidului, a ţării, pentru că până la urmă toată viaţa mea am fost în slujba statului, inclusiv, atunci când am fost comandat de navă”, a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu, la BEM, la depunerea listelor electorale pentru alegerile parlamentare.

Fostul preşedinte a afirmat că nu îi este ruşine să candideze în Bucureşti, afirmând că în urma sa a rămas ceva. ”În Bucureşti eu cred că vom lua un rezultat bun pentru că de pe urma mea a rămas ceva în Bucureşti de când am fost primar general, linia 41 o vedeţi, contorizarea la scara de bloc există, pasajul Basarab pentru care m-am bătut atât s-a dovedit a fi un proiect viabil, 120 de km de linie de tramvai schimbată, 110 şcoli modernizate. Nu îmi este ruşine să candidez la Bucureşti”, a răspuns Traian Băsescu, întrebat ce scor îşi propune în Capitală.

El a mai spus că îşi depune candidatura cu speranţa că în această legislatură se va face Parlamentul de 300 de parlamentari, se va readuce Legea educaţiei la forma iniţială - legea Funeriu-Miclea - şi se va adopta noua lege a sănătăţii pe care PMP a depusă-o în Parlament.

Întrebat dacă l-ar vota pe Dacian Cioloş premier, Băsescu a răspuns: ”Păi, candidează la ceva? Să ajungem până la momentul în care se formează Guvernul”.

Traian Băsescu a refuzat să facă ”majorităţi înainte de alegeri”. ”Eu le prorocesc faptul că vor avea surprize (celor care fac asta-n.r.)”, a spus Băsescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici