Traian Băsescu, comentariu ironic: Răducanu vrea să-l ia cineva în seamă. Cum l-aş lua eu?

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a comentat, ironic, scrisoarea pe care fostul deputat UNPR Ion Răducanu i-a trimis-o, prin care îi cerea să accepte anularea fuziunii din cele două partide.

2572 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu, comentariu ironic: Răducanu vrea să-l ia cineva în seamă. Cum l-aş lua eu?

Traian Băsescu, comentariu ironic: Răducanu vrea să-l ia cineva în seamă. Cum l-aş lua eu? (Imagine: Andreea Alexandur/ Mediafax Foto)

”Răducanu vrea să-l ia cineva în seamă. Cum l-aş lua eu?”, a declarat pentru MEDIAFAX Traian Băsescu.

Fostul deputat UNPR Ion Răducanu, i-a cerut, sâmbătă, lui Traian Băsescu să accepte anularea fuziunii dintre cele două partide, despre care afirmă că sunt două partide de sine stătătoare, cu doctrine politice diferite, a căror lideri s-au convins că nu pot avea un drum comun.

”Suntem două partide de sine stătătoare, înscrise în Registrul Partidelor Politice, cu doctrine politice diferite, două entităţi a căror lideri s-au convins că nu pot avea un drum comun. Conferinţele naţionale ale UNPR din noiembrie 2016 şi aprilie 2017, de la Bucureşti - ale căror Hotărâri au fost înscrise în Registrul Partidelor Politice ( nr. crt. 48/02.05.2017)- au denunţat Protocolul de fuziune prin absorbţie. S-a constatat, că nu s-au îndeplinit condiţiile de fond şi de formă, stabilite de statutul UNPR şi de Legea partidelor politice şi nu s-au respectat prevederile art. 5 din Protocolul de fuziune. (...) Ne exprimăm convingerea, domnule Preşedinte Traian Băsescu, că înţelepciunea şi experienţa dumneavoastră vor cântări în decizia Colegiului Naţional al PMP, în ceea ce priveşte propunerea noastră de a anula prin consens această alianţă artificială. Escaladarea conflictului nu va aduce beneficii nimănui! Nădăjduim că, după stingerea conflictului, cele două partide vor rămâne aşa cum de altfel sunt şi în prezent- entităţi politice distincte, cu aport considerabil pe eşichierul politicii româneşti”, se arată în scrisoarea pe care Ion Răducanu, care semnează ca preşedinte al Uniunii, i-a adresat-o lui Traian Băsescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici