Traian Băsescu şi Emil Boc s-au întâlnit la un hotel din Cluj, alături de mai mulţi membri ai MP. Boc: Nu am discutat politică, a fost o reîntâlnire a doi oameni - FOTO

Liderul Mişcării Populare, Traian Băsescu, şi primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc (PNL), s-au întâlnit, vineri seară, la un hotel de cinci stele din municipiu, la Cluj fiind programată, sâmbătă, o întâlnire regională a MP, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1163 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu şi Emil Boc s-au întâlnit la un hotel din Cluj, alături de mai mulţi membri ai MP. Boc: Nu am discutat politică, a fost o reîntâlnire a doi oameni - FOTO

Traian Băsescu şi Emil Boc s-au întâlnit la un hotel din Cluj, alături de mai mulţi membri ai MP (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Traian Băsescu a sosit, vineri seară, la Cluj-Napoca şi s-a cazat la un hotel de cinci stele din municipiu, el fiind însoţit de liderul Mişcării Populare (MP) Cluj, deputatul Adrian Gurzău.

Întrebat de jurnalişti, la intrarea în hotel, dacă va avea o întâlnire şi cu Emil Boc, Băsescu a răspuns că nu a fixat o întâlnire.

"Nu l-am sunat să îi spun că vin", a afirmat el.

Întrebat, în continuare, dacă crede că este posibilă o întâlnire cu Boc în cursul serii, Traian Băsescu a răspuns că nu ştie.

"Dacă află că am venit, dă un semnal, sigur că ne vedem", a spus Băsescu.

De asemenea, întrebat de jurnalişti dacă va încerca să îl convingă pe Emil Boc să vină către Mişcarea Populară, Traian Băsescu a răspuns: "Nu".

După o jumătate de oră, la hotel a venit Emil Boc, el refuzând să facă vreo declaraţie jurnaliştilor.

Emil Boc a fost întâmpinat în holul hotelului de Traian Băsescu şi de membrii MP care îl însoţeau. Boc şi Băsescu s-au pupat, după care s-au aşezat la o masă în holul hotelului.

Traian Băsescu va participa, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la o întâlnire regională a Mişcării Populare, care va avea loc la Cinema "Florin Piersic".

Boc, după întâlnirea cu Băsescu: Nu am discutat politică, a fost o reîntâlnire a doi oameni

Primarul Clujului, Emil Boc (PNL), a declarat, la finalul întâlnirii pe care a avut-o cu liderul MP, Traian Băsescu, că nu au discutat politică, fiind vorba despre o reîntâlnire a doi oameni care "au fost, la un moment dat, în fruntea unor instituţii fundamentale" şi care se cunosc de 20 de ani.

Întrebat, vineri seară, de jurnalişti, la finalul întâlnirii de peste o oră pe care a avut-o cu Traian Băsescu, ce a discutat cu fostul preşedinte, Emil Boc a spus că a venit să îl salute pe fostul său partener din activitatea guvernamentală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am venit să îl salut pe fostul preşedinte al României şi pe fostul partener din activitatea guvernamentală. Am discutat aspecte din viaţa noastră politică pe care am avut-o în trecut şi, în calitate de primar, i-am urat bun venit în Cluj-Napoca fostului preşedinte al României", a afirmat Boc.

Întrebat, mai departe, dacă au discutat despre ceea ce se întâmplă în prezent pe scena politică românească, Boc a răspuns negativ.

"Nu am făcut politică, politică fac alţii. Nu am discutat niciun fel de aspect legat de Mişcarea Populară, de PNL, au fost subiecte excluse din dezbatere. A fost o reîntâlnire a doi oameni care au fost, la un moment dat, în fruntea unor instituţii fundamentale ale statului român şi, în primul rând, a doi oameni care se cunosc de aproape 20 de ani", a subliniat Emil Boc.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici