Traian Băsescu şi soţia sa au înnoptat la un hotel din Gura Humorului. Luni au plecat spre Bucureşti

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, şi soţia sa au înnoptat la un hotel din Gura Humorului, judeţul Suceava, iar, luni dimineaţă, au plecat spre Bucureşti cu o cursă de linie a companiei Tarom.

1409 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu şi soţia sa au înnoptat la un hotel din Gura Humorului. Luni au plecat spre Bucureşti

Traian Băsescu şi soţia sa la Mănăstirea Prislop (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

Traian Băsescu şi soţia sa au mers, duminică seară, la Mănăstirea Humorului, unde s-au rugat şi au fost salutaţi de câţiva turişti.

Ulterior, preşedintele suspendat a înnoptat la un hotel din Gura Humorului.

Luni dimineaţă, Traian şi Maria Băsescu au plecat spre Bucureşti cu o cursă de linie a companiei Tarom.

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, şi soţia sa, Maria, s-au aflat, de joi seară, într-o vizită în judeţele Covasna şi Harghita. În cadrul acestei vizite, pe care Traian Băsescu a apreciat-o drept "una relaxantă", ei au fost în staţiunea Covasna, Lacul Sfânta Ana, Balvanyos, iar sâmbătă s-au aflat la mănăstirea de la Izvoru Mureşului, de unde s-au îndreptat spre Maramureş. Duminică, aceştia au mers la Mănăstirea Prislop, unde au participat la o slujbă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici