Traian Ungureanu: Numirea surpriză arată că Ponta este un ageamiu, îşi ia peste picior Guvernul

Purtătorul de cuvânt al ARD, Traian Ungureanu, a declarat, luni, că "numirea surpriză" din Guvern arată că Victor Ponta "e un ageamiu şi un om în derută", care "îşi ia peste picior propriul Guvern".

1058 afișări
Imaginea articolului Traian Ungureanu: Numirea surpriză arată că Ponta este un ageamiu, îşi ia peste picior Guvernul

Traian Ungureanu (Imagine: Tiberiu Crisan/Mediafax Foto)

"Victor Ponta îşi ia peste picior propriul guvern. Aşa cum ştiţi, actualul Guvern mai are o săptămână de viaţă până la alegerile de duminică. Şi ce-i trece prin cap lui Victor Ponta? O numire surpriză în fostul Guvern de peste o săptămână. Cu asta Victor Ponta vrea să ne spună nu doar că e un ageamiu, dar şi că e un om în derută", a precizat Traian Ungureanu, într-o conferinţă de presă.

El a arătat că Victor Ponta a numit în Guvern un tânăr pe care l-a remarcat într-o campanie pe tema posturilor publice.

"Aşa încurajează Victor Ponta tinerii care fac ceva, le oferă un loc de muncă pentru o săptămână şi, după, gata vin adevăraţii uselişti valorile neamului, unul şi unul, Dragnea, Fenechiu, Andronescu cu tot cu dosare penale. Tânărul numit astăzi pe un post cu durata de o săptămână va avea ocazia să o cunoască pe Andreea Lambru, liberală de 27 de ani, care a ajuns secretar general adjunct al Guvernului catapultată de pe canapeaua lui Crin. Singurul loc de muncă produs de Victor Ponta va dura până duminică", a apreciat Traian Ungureanu.

El a mai spus că dacă de săptămâna viitoare va exista un guvern USL, atunci va urma "Oltchim la închidere".

"Dacă luni vom avea un Guvern USL, va urma Oltchim la închidere", a mai spus Ungureanu, apreciind că Victor Ponta dă dovadă de "miştocăreală".

Premierul Victor Ponta a anunţat că îl va coopta în echipa sa pe Cristian Botan, tânărul doctorand de 25 ani care a lansat anul acesta un site de recrutare care centralizează toate posturile vacante din instituţiile statului.

"Pentru inceput, vom prelua site-ul său ca pagina oficială de anunţuri privind posturile publice", a afirmat Ponta.

El a precizat că totul a pornit de la o scrisoare deschisă pe care acest tânăr i-a transmis-o la începutul lunii octombrie şi din care rezulta că angajările "de la stat" se fac de mult prea multe ori fără ca românii să ştie ce posturi sunt scoase la concurs şi ce condiţii trebuie să îndeplinească pentru a le putea ocupa, dar şi criteriile care stau la baza deciziei propriu-zise de angajare.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici