Tudorel Toader: "Nu or să mă întrebe pe mine: vreţi, domnule ministru, să vă remaniem sau nu?"

Membrii coaliţiei de guvernare sunt cei care vor decide dacă este cazul de o remaniere la ministerul Justiţiei, a precizat, marţi dimineaţă, Tudorel Toader.

1708 afișări
Imaginea articolului Tudorel Toader: "Nu or să mă întrebe pe mine: vreţi, domnule ministru, să vă remaniem sau nu?"

Tudorel Toader: "Nu or să mă întrebe pe mine: vreţi, domnule ministru, să vă remaniem sau nu?"

"Cum la momentul de debut al învestirii, când mi s-a propus portofiloul, dânşii au decis, au deplina abilitare legală să decidă remanierea mea de la Ministerul Justiţiei. Nu or să mă întrebe pe mine: vreţi, domnule ministru, să vă remaniem sau nu?", a declarat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că nu se pune problema revocării din funcţie a ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, dar a spus că acesta ar trebui să-şi prezinte public poziţia faţă de recentele informaţii in interiorul sistemului judiciar şi să prezinte un calendar al legilor justiţiei Liviu Dragnea a apreciat că intenţia declarată a secretarului general adjunct al PSD de a cere revocarea lui Tudorel Toader a apărut într-o situaţie tensionată, iar în şedinţa Biroului Permanent al PSD lucrurile s-au mai liniştit.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, luni, că la CExN al PSD de la Suceviţa, care va avea loc vineri, va propune revocarea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, pentru că nu "intervine", din punct de vedere "legal", în "atacul" procurorilor asupra PSD.

„E un atac la adresa PSD din partea statului paralel. Nu prea avem ministru al Justiţiei. În ultimele zile nu am văzut niciun fel de declaraţii din partea domnului Tudorel Toader vizavi de toate abuzurile astea şi vizavi de încălcarea deciziei CCR din partea DNA. Sper că azi să aibă poziţia de ministru, să respecte jurămânul că va apăra ţara, Constituţia”, a spus Ştefănescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici