Turcan: Continuăm efortul pentru a obţine acest guvern de dreapta/ Există intoxicări în spaţiul public, cum ar fi propunerea pentru şefia PNL pentru Tăriceanu

Preşedintele intermar al PNL Raluca Turcan a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că formaţiunea sa continuă efortul pentru a obţine un guvern de dreapta, ea arătând că liberalii au datoria să încerce şi că au existat discuţii politice informale, scopul fiind acela de a da României o guvernare sănătoasă.

2690 afișări
Imaginea articolului Turcan: Continuăm efortul pentru a obţine acest guvern de dreapta/ Există intoxicări în spaţiul public, cum ar fi propunerea pentru şefia PNL pentru Tăriceanu

Turcan: Continuăm efortul pentru a obţine acest guvern de dreapta/ Există intoxicări în spaţiul public, cum ar fi propunerea pentru şefia PNL pentru Tăriceanu (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

Întrebată dacă PNL continuă negocierile pentru realizarea unui Guvern de dreapta, Raluca Turcan a răspuns: "Continuăm efortul pentru a obţine acest guvern de dreapta. E un efort, un proces de negociere, şi avem această datorie să încercăm".

"Atât timp cât nu crezi în soluţiile pe care cineva le propune pentru oameni, ai această datorie, pentru oameni, să încerci în continuare, chiar dacă pare greu, chair dacă există foarte multe intoxicări în spaţiul public - am văzut intoxicări plecând de la propunerea pentru şefia PNL pentru Călin Popescu-Tăriceanu (...) Nimic nu e adevărat. PNL se poate relansa", a spus Turcan.

Întrebată dacă a discutat cu Tăriceanu perspectiva formării unui guvern cu ALDE, Raluca Turcan a răspuns: "Au fost discuţii cu toate partidele, discuţii informale. Nu s-au promis funcţii. Încercăm să adunăm oameni în jurul unui scop comun, acela de a da României o guvernare sănătoasă, solidă, pentru oameni".

"În privinţa întrebării dumneavoastră, a efortului de a oferi o coaliţie de dreapta, pot să vă spun că acest demers politic pe care PNL îl face este exact în acelaşi spirit: oamenii au nevoie de dezvoltare, de bunsătrare, şi, pentru a obţine lucurile acestea, este nevoie de o guvernare responsabilă", a mai spus Turcan.

Ea a menţionat că programul economic al PSD nu este sustenabil, ascunde în spate creşteri de taxe şi impozite, şi nu poate aduce acea bunăstare pe care oamenii o aşteaptă.

"Aşadar, eu cred că avem această datorie: să oferim un program de guvernare de dreapta, un program sustenabil care să unească şi oamenii şi proiectele şi idelile pentru ca România să aibă o şansă să se dezvolte în mod sustenabil", a mai spus preşedintele interimar al PNL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici