Turcan: PNL a depus moţiunea simplă pe energie "'România în beznă, PSD şi ALDE fură curent"

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a anunţat, marţi, depunerea moţiunii simple împotriva ministrului Energiei, Toma Petcu, liberalii cerând demisia acestuia.

155 afișări
Imaginea articolului Turcan: PNL a depus moţiunea simplă pe energie "'România în beznă, PSD şi ALDE fură curent"

Turcan: PNL a depus moţiunea simplă pe energie "'România în beznă, PSD şi ALDE fură curent"

"PNL anunţă depunerea moţiunii simple pe Energie <<România în beznă, PSD şi ALDE fură curent>>. Aceasta este o moţiune prin care dorim să tragem un semnal de alarmă în prag de iarnă, pentru că românii nu trebuie să sufere de pe urma unui act de guvernare lipsit de responsabilitate. Sunt foarte multe probleme legate de creşterea preţului la energie, de stocurile de gaze naturale, de lipsa investiţiilor în infrastructură, precum şi cu decapitalizarea firmelor de stat. Pentru toate aceste probleme vinovat este managementul defectuos şi de aceea ministrul Energiei, Toma Petcu, trebuie să fie demis sau să îşi dea demisia printr-un act de onoare", a declarat liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, în plenul Camerei Deputaţilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici