UDMR a votat pentru urmărirea penală a lui Năstase

Deputatul UDMR Laszlo Borbely a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX că UDMR a votat pentru începerea urmăririi penale a deputatului Adrian Năstase considerând că "justiţia trebuie să-şi facă treaba".

11 afișări
Imaginea articolului UDMR a votat pentru urmărirea penală a lui Năstase

UDMR a votat pentru urmărirea penală a lui Năstase (Imagine: Mediafax Foto)

"Cred că votul din Camera Deputaţilor a fost un vot normal pentru că şi domnul Adrian Năstase a cerut să se înceapă procedura de urmărire penală. E bine că în sfârşit am finalizat aceast lucru pentru care s-a pierdut multă energie. Justiţia trebuie să-şi facă treaba", a precizat Laszlo Borbely.

Plenul Camerei Deputaţilor a votat, miercuri, cu 158 de voturi "pentru" şi 128 "împotrivă", cererea Procurorului General al României care solicită începerea urmăririi penale în cazul deputatului Adrian Năstase, în dosarele "Mătuşa Tamara" şi "Zambaccian 2".

Votul din plenul Camerei a fost secret cu bile, preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, anunţând că hotărârea deputaţilor va fi publicată în Monitorul Oficial.

Citeşte şi:

Adrian Năstase poate fi urmărit penal

Geoană: Năstase este de patru ani un subiect cu tentă de vendetă politică

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici