UDMR va depune la BEC lista completă de candidaţi pentru PE

UDMR va depune, în 26 septembrie, la ora 12.00, lista finală de candidaţi pentru Parlamentul European la Biroul Electoral Central (BEC), aceasta având în componenţă un număr de 45 de persoane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare
Imaginea articolului UDMR va depune la BEC lista completă de candidaţi pentru PE

UDMR va depune la BEC lista completă de candidaţi pentru PE

Preşedintele executiv al UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Cluj, că lista susţinătorilor a fost depusă încă în primăvară, iar acesteia îi va fi adăugată acum lista completă de candidaţi.

“Am căutat oameni competenţi, care indiferent pe ce poziţie se află pe listă, ar fi capabili să facă faţă unei provocări, în sensul de a fi membri în PE. Am căutat să avem oameni competenţi din toată Transilvania. Este o listă echilibrată. Poate cea mai tânără listă, şi avem şi zece femei”, a spus Kelemen, care ocupă ultimul loc pe listă, locul 45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici