Udrea a petrecut de Halloween în Parcul Moghioroş

Secretarul executiv al PDL Elena Udrea, candidat pentru Camera Deputaţilor, a petrecut, vineri, seara de Halloween în Parcul Moghioroş din Drumul Taberei, în colegiul în care candidează, ea anunţând că sloganul său de campanie va fi "E.U. apăr cauza ta!".

35 afișări
Imaginea articolului Udrea a petrecut de Halloween în Parcul Moghioroş

Udrea a petrecut de Halloween în Parcul Moghioroş (Imagine: Mediafax Foto)

Elena Udrea a fost aşteptată în parc de mai mulţi studenţi din PDL. Aceştia au purtat tricouri albe, pe care era imprimată fotografia Elenei Udrea.

Tinerii democrat-liberali au umflat baloane portocalii, pe care le-au aşezat pe o scenă unde erau şi câţiva dovleci cu lumânări aprinse în interior.

Udrea a spus că a fost invitată la această petrecere de către studenţii PDL. "Halloween-ul se serbează de ceva timp în România, deşi nu este o sărbătoare tradiţională", a arătat ea.

Secretarul executiv al PDL a anunţat că sloganul său de campanie va fi "E.U. apăr cauza ta!", deviză care îi include iniţialele numelui şi trimite la ideea că profesia sa este cea de avocat.

Sloganul a fost ales în urma unui concurs, iar câştigătorul va face parte din staff-ul de campanie al Elenei Udrea.

Liderul PDL a spus că a primit sute de propuneri pentru sloganul său de campanie, unul dintre cele mai amuzante fiind "Şi blondele pot!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici