Udrea: Alegerile prezidenţiale au deja un câştigător, acesta fiind Traian Băsescu

Secretarul executive al PDL Elena Udrea a declarat, sâmbătă, că celelalte partide "au confundat alegerile" şi că alegerile prezidenţiale au deja un câştigător, acesta fiind Traian Băsescu.

13 afișări
Imaginea articolului Udrea: Alegerile prezidenţiale au deja un câştigător, acesta fiind Traian Băsescu

Udrea: Alegerile prezidenţiale au deja un câştigător, acesta fiind Traian Băsescu

"Suntem singurul partid care ştie ce alegeri urmează, celelalte au confundat alegerile. Am văzut persoane care se cred Barack Obama, neştiind că există deja un preşedinte pentru următorii cinci ani. Preşedinte pentru următorii cinci ani există deja, este Traian Băsescu", a declarat Udrea.

Ea a reacţionat la criticile PSD la adresa guvernării.

"Acest guvern care şi-a asumat să facă o muncă grea, pentru că pornim de la ceea ce ne-a lăsat Guvernul Tăriceanu 2 şi de la criza economică, încearcă să se ţină de promisiuni şi sigur vom reuşi, pentru că ne pasă de oameni. Acest guvern este criticat, culmea, nu numai de PNL, ci şi de cei alături de cei care guvernăm. Colegilor le spunem că au şi ei o responsabilitate, pentru că doi ani au susţinut un guvern prost", a mai declarat Udrea.

Ea a mai spus că PDL are un proiect politic, respectiv câştigarea tuturor alegerilor, care nu poate fi finalizat dacă partidul nu câştigă şi alegerile europarlamentare şi prezidenţiale.

Citeşte şi:

Băsescu a participat la lansarea candidaţilor PDL la europarlamentare

Boc: PDL "ia ţara la greu şi o duce la bine"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici