Udrea: Astăzi sunt şanse mici ca dreapta să câştige Preşedinţia României în 2014

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri, că în prezent şansele ca dreapta să câştige Preşedinţia României în 2014 sunt "relativ mici", dar nu înseamnă că nu există, arătând că depinde de înţelepciunea celor care reprezintă centru-dreapta de a avea un singur proiect politic.

268 afișări
Imaginea articolului Udrea: Astăzi sunt şanse mici ca dreapta să câştige Preşedinţia României în 2014

Elena Udrea (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Sungem în situaţia în care încercăm să construim un proiect care să promoveze cu şanse un candidat la Preşedinţia României", a spus Udrea, într-o conferinţă de presă, adăugând că nu pare să exite un acord al tuturor forţelor de centru-dreapta pentru a susţine un singur candidat.

"Deci, şansele astăzi, când vorbim, sunt relativ mici să câştige dreapta Preşedinţia României din 2014 încolo. Nu înseamnă că nu există. Depinde de înţelepciunea celor care influenţează, care pot influenţa, care pot decide existenţa unui singur candidat la Preşedinţie din partea spectrului politic de centru-dreapta, cei care pot decide un singur proiect politic din iunie până în noiembrie. Deci, depinde cât de înţelepţi, cât de lipsiţi de orgolii sunt, cât de puţin revanşarzi. Sunt şanse mici, dar totuşi există", a mai spus Elena Udrea, răspunzând unei întrebări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici