Udrea: Consilierii PDL care au în CGMB mai mult de două mandate să meargă pe alt drum în partid

Biroul Permanent al PDL Bucureşti a decis ca acei consilieri democrat-liberali care au deja două mandate în CGMB să-şi aleagă o altă carieră în partid, iar pe listele de candidaţi să apară oameni noi, "cu abordare proaspătă", a anunţat miercuri, liderul organizaţiei, Elena Udrea.

351 afișări
Imaginea articolului Udrea: Consilierii PDL care au în CGMB mai mult de două mandate să meargă pe alt drum în partid

Udrea: Consilierii PDL care au în CGMB mai mult de două mandate să meargă pe alt drum în partid (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Am decis, cu titlul de recomandare fermă, ca aceia care au deja două mandate în Consiliul General să-şi aleagă o altă candidatură, să meargă pe un alt drum al carierei în interiorul partidului, să lăsăm locul unor noi colegi, cu abordare proaspătă a Consiliului General, colegi care să vină cu proiecte şi să-şi dorească să reprezinte bucureştenii din partea PDL. Aşa că decizia Biroului Permanent Municipal este ca la nivelul Sectoarelor propunerile de consilieri generali să fie dintre consilierii şi dintre persoanele care nu au avut două mandate în Consiliul General până acum sau în Consiliul local", a precizat Udrea, la o conferinţă de presă.

Ea a adăugat că sunt şase consilieri care au peste două mandate şi care până acum şi-au manifestat intenţia de a candida.

Udrea a spus că nu este vorba de o sancţiune la adresa acestora arătând că unii dintre ei vor candida la Parlament şi că PDL Bucureşti "va găsi formula prin care să-i promoveze pe cei care ani de zile au fost alături de bucureşteni".

Elena Udrea a spus că o altă decizie a Biroului Permanent al PDL Bucureşti este ca, indiferent de lista de consilieri depusă la Biroul Electoral Municipal de PDL, să meargă în Consiliul General cei care vor aduce cele mai multe voturi din partea bucureştenilor.

"Ordinea consilierilor pe lista finală după alegeri va fi în funcţie de voturile primite de fiecare", a precizat Udrea, arătând că PDL Bucureşti promovează "meritocraţia".

Întrebată în cum vor fi departajaţi de pe lista de consilieri cei care au cele mai multe voturi, Udrea a explicat că fiecare consilier va avea un colegiu în care îşi va derula campania, aşa cum a fost la Parlament, şi că fiecare va avea şi o ţintă de atins, iar cu cât vor fi mai aproape de ţintă, cu atât vor putea să devină consilieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici