Udrea despre anunţul lui Băsescu: Nimeni din partid nu a ştiut, am rămas şi noi fără cuvinte

Secretarul executiv Elena Udrea a declarat, sâmbătă, înaintea Colegiului Director al partidului, că nimeni din partid nu a ştiu că şeful statului îşi va anunţaa candida, iar cei care au aflat la Guvern au rămas ''fără cuvinte''.

16 afișări
Imaginea articolului Udrea despre anunţul lui Băsescu: Nimeni din partid nu a ştiut, am rămas şi noi fără cuvinte

Udrea despre anunţul lui Băsescu: Nimeni din partid nu a ştiut, am rămas şi noi fără cuvinte (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează anunţul lui Traian Băsescu Udrea a spus: "Cum ar spune un coleg de-al meu, Ioan Oltean, ne-am şocat".

"Am auzit în şedinţa de guvern, ne bucurăm că a anunţat că va candida, avem candidat iar acum rămâne să stabilim şi noi strategia partidului", a spus aceasta.

Ea a precizat că partidele care doresc să îl susţină pe Băsescu pot anunţa acest lucru, până acum PNŢCD anunţând deja că îl susţine pe Traian Băsescu.

"PDL îşi va anunţa şi el susţinerea, dacă mai sunt şi alte partide, PNL, parte din PSD, orice doreşte să îl susţină este liber din momentul ăsta", a declarat Elena Udrea.

Ea a precizat că PDL va stabili pentru perioada următoare Convenţia Naţională.

Udrea a ţinut să precizeze că anunţul preşedintelui a fost o surpriză pentru cei din PDL.

"Vă asigur că nu a ştiut nimeni, eram în şedinţa de guvern şi s-a aflat de pe agenţiile de ştiri de acest anunţ şi sigur că am rămas cu toţii fără cuvinte. Ne-am bucurat", a spus ea, precizând că cei din PDL au rămas surprinşi de modul spontan în care a făcut-o.

"Noi cei de la guvern nu ştiam că va face acest anunţ. Noi speram să anunţe. Domnul preşedinte ne-a oblişnuit cu tot felul de surprize, aceasta este o surpriză pozitivă", a mai spus Udrea.

Preşedintele Traian Băsescu şi-a anunţat, sâmbătă, la Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, candidatura la Preşedinţie, în timpul unei întâlniri cu fermierii din zona de vest a ţării.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici