Udrea: E doar un zvon că aş prelua şefia PDL Bucureşti

Secretarul executiv al PDL Elena Udrea a declarat, joi, că este doar un zvon ideea că ar prelua preşedinţia organizaţiei PDL Bucureşti, arătând că acest lucru nu a fost discutat de conducerea partidului.

113 afișări
Imaginea articolului Udrea: E doar un zvon că aş prelua şefia PDL Bucureşti

Udrea: E doar un zvon că aş prelua şefia PDL Bucureşti (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Este un zvon. Nici măcar nu s-a discutat despre Bucureşti, nici aseară (miercuri - n.r.), nici altădată", a precizat Udrea, la întrebarea privind existenţa unui zvon potrivit căruia ea ar dori să preia conducerea organizaţiei PDL Bucureşti.

Întrebată dacă ar vrea să preia şefia PDL Bucureşti, Udrea a răspuns: "Nu este un subiect în momentul acesta".

Organizaţia PDL Bucureşti este condusă interimar de primarul Sectorului 3, Liviu Negoiţă, care a declarat însă, în 4 iunie, pentru MEDIAFAX, că nu va candida la preşedinţia filialei Bucureşti a partidului, motivând că doreşte să vină o altă echipă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici