Udrea: Nu susţin un lider care face blaturi cu opoziţia şi cu teleopoziţia, aşa că îl susţin pe Boc

Preşdintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat joi seară la Craiova că îl susţine pe Emil Boc la şefia PDL pentru că formaţiunea democrat-liberală are nevoie de un om care "să bată cu pumnul în masă" în afara partidului, şi nu de un lider care să facă "blat" cu opoziţia şi "teleopoziţia".

86 afișări
Imaginea articolului Udrea: Nu susţin un lider care face blaturi cu opoziţia şi cu teleopoziţia, aşa că îl susţin pe Boc

Udrea: Nu susţin un lider care face blaturi cu opoziţia şi cu teleopoziţia, aşa că îl susţin pe Boc (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

Elena Udrea, prezentă, joi după-amiază, la Craiova, pentru a-l susţine pe preşedintele PDL Emil Boc, care şi-a prezentat programul-moţiune pentru un nou mandat în fruntea formaţiunii, susţine că Vasile Blaga are un rol important în partid, dar că la alegerile interne din 14 mai îl susţine în continuare pentru funcţia de preşedinte pe actualul premier.

"Îl susţin pe Emil Boc pentru că vreau ca PDL să câştige alegerile din 2012 şi pentru că eu cred că avem nevoie de un luptător în fruntea partidului, de un om care să lupte în afara partidului cu opoziţia, un om care să ducă mesajul guvernării. Domnul Blaga are un rol important în partid şi cred că poate avea în continuare un rol important în partid, însă cred că pentru rolul de preşedinte trebuie să avem un om care să bată cu pumnul în masă în afara partidului, iar aceşti oameni sunt puţini", a spus Elena Udrea.

Întrebată de ce îl susţine pe preşedintele PDL, Emil Boc, în cursa pentru un nou mandat la şefia partidului, deşi este huiduit la întrunirile la care participă, Elena Udrea a spus:

"Un om politic care îşi asumă să fie huiduit în astfel de vremuri este un om curajos. Nu-i susţin pe cei care stau ascunşi în astfel de moment. Cred că un adevărat lider este cel care duce bătălii politice, îşi asumă să fie şi huduit, şi nu cei care fac blaturi cu opoziţia şi cu teleopoziţia".

Premierul Emil Boc a ajuns la Craiova joi după-amiază, fiind însoţit de ministrul Turismului şi Dezvoltării, Elena Udrea, de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, de ministrul de Interne, Traian Igaş, de fostul ministru al Apărării Mihai Stănişoară şi de fostul ministru al Agriculturii Gheorghe Flutur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici