Udrea şi-a prezentat programul pentru Preşedinţie la fosta uzină Republica, în salopetă, cu cască pe cap - FOTO

Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, şi-a lansat, joi, programul politic "România frumoasă" într-o hală părăginită din fosta uzină Republica, Udrea fiind îmbrăcată într-o salopetă albastră şi având pe cap o cască de protecţie de culoare galbenă.

2155 afișări
Imaginea articolului Udrea şi-a prezentat programul pentru Preşedinţie la fosta uzină Republica, în salopetă, cu cască pe cap - FOTO

Udrea şi-a prezentat programul pentru Preşedinţie la fosta uzină Republica, în salopetă, cu cască pe cap (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Elena Udrea a spus că a ales acest loc pentru a sugera cum ar arăta România peste zece ani dacă l-ar avea preşedinte pe Victor Ponta. "Aşa a arătat toată economia românească, care ştim că se află în recesiune", a adăugat Udrea.

Ea şi-a prezentat programul politic de candidat la Preşedinţie, în timp ce aproximativ 50 de membri ai PMP, pritre care Eugen Tomac, Ruxandra Dragomir, Gelu Vişan, dar şi liderul ţărănist Aurelian Pavelescu, stăteau în spatele ei pe scaune, îmbrăcaţi în geci negre, majoritatea având pe cap cască de protecţie.

"Mă angajez ca niciodată ce s-a întâmplat cu industria românească, ce s-a întâmplat aici, la Republica, să nu se mai repede", a spus Elena Udrea.

Udrea a repetat de mai multe ori că este cel bun candidat la prezidenţiale: "Declar fără niciun fel de superioritate că sunt cel mai bun candidat din această competiţie".

Potrivit programului politic "România frumoasă", Elena Udrea propune, printre altele, depolitizarea şi debirocratizarea instituţiilor de stat, continuarea reformei din învăţământ şi din sănătate, dezvoltarea liberei iniţiative, atragerea de investiţii pentu dezvoltare economiei, "justiţie până la capăt".

Udrea a precizat, după prezentarea programului său politic, că nu l-a invitat pe preşedintele Traian Băsescu la acest eveniment, având în vedere locul unde a fost organizat.

"Nu l-am invitat noi pe preşedinte pentru că locaţia şi evenimentul erau de aşa natură gândite încât am considerat că nu este prea potrivit să-l invităm. Am făcut această prezentare şi domnul preşedinte a primit oricum programul, îl are şi dânsul şi urmează să discutăm cu domnul preşedinte, în timpul campaniei, despre asta", le-a explicat Elena Udrea ziariştilor.

Iniţial, Elena Udrea declarase, duminică, după întâlnirea reprezentanţilor PMP cu şeful statului, la o berărie din Herăstrău, că preşedintele Traian Băsescu va fi invitat la lansarea programului ei de campanie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici