Udrea: Sprijin cu drag colegii care vor să se cazeze în Bucureşti şi care nu găsesc în altă parte

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, joi seară, răspunzând unei întrebări, că îi sprijină pe colegii din PDL care vor veni la Convenţia din 23 martie şi care ar vrea să se cazeze la hotelurile soţului său, arătând că până acum nu i-a solicitat nimeni acest lucru, nici gratis nici contra cost.

145 afișări
Imaginea articolului Udrea: Sprijin cu drag colegii care vor să se cazeze în Bucureşti şi care nu găsesc în altă parte

Udrea: Sprijin cu drag colegii care vor să se cazeze în Bucureşti şi care nu găsesc în altă parte

"Până acum nu mi-a solicitat nimeni nici gratis nici contra cost. Dar spuneam de regulă. De regulă oamenii plătesc, dar sigur că la mine, dacă suntem şi colegi, reuşesc să obţină şi preţ de agenţie, deci un discount. Dar astea sunt situaţii rare, pentru că partidul nu are des evenimente", le-a spus Elena Udrea ziariştilor.

Ea a făcut aceată precizare după ce a fost întrebată dacă o să-i cazeze la hotelurile soţului său pe delegaţii care vor veni smbătă la Convenţia partidului.

"Până acum am verificat, nu există solicitări din partea colegilor, avem doar trei, cinci solicitări din partea celor de la Roman, colegii mei din colegiul din Roman şi Ion Creangă, dar dacă vor fi colegi care vor dori să se cazeze, dacă vor veni cu o seară înainte şi vor dori să se cazeze, cu mare drag îi sprijin. Dar numai să ne contacteze", a precizat Elena Udrea.

Ea a arătat că aceştia pot fi susţinători ai lui Vasile Blaga, nu numai ai săi.

"Pot fi susţinătorii declaraţiei domnului Blaga, suntem colegi, nu se pune problema şi sigur, eu nu fac o afacere din cazarea colegilor, să dau o mână de ajutor. Acum presupun că organizaţia se descurcă să achite şi costurile de cazare, aşa cum ştiu că se plătesc costurile de transport. Spre exemplu, transportul este asigurat de preşedinţii de organizaţii. Deci toţi cei care au nevoie de o mână de ajutor, suntem colegi evident că sprijin cu drag, dacă vor să se cazeze în Bucureşti şi nu găsesc în altă parte", a mai spus Elena Udrea.

Democrat-liberalii se vor reuni sâmbătă la Bucureşti, în număr de 5.000 de delegaţi, la Convenţia PDL la care va fi ales noul preşedinte al partidului, în cursa pentru şefia PDL fiind înscrişi Vasile Blaga, Elena Udrea şi Monica Macovei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici